14 päivää takana tavaratonta kesäkuuta.  Tähän asti on mennyt hyvin enkä nyt olettanutkaan, että joutuisin tämän haasteen kanssa hirveästi kamppailemaan. Kuukausi on itselleni lyhyt aika ja en kärsi nykyään shoppailuvimmasta. Lähinnä tämän onkin tarkoitus herätellä niissä impulssiostoksissa.

Tänään koitti ensimmäinen vähän pahempi paikka, kun Facebookin algoritmit olivat löytäneet minulle hyvän aletärpin. Puoleen hintaan ihana pusero ja minun kokoani jäljellä 1 kpl! Kunnon FOMO-manipulointia. Klikkasin sivun auki ja vähän katselin puseron kuvia ja tunsin jo hieman sellaista jännityksen sekaista innostunutta fiilistä. Näissä tilanteissa olisi varmaan aikaisemmin klikkaillut tuotteen ostoskoriin, ostanut ja saanut tuotteen ja jo parin viikon päästä olisin ihmetellyt, että miksi minulta on mennyt tililtä rahaa 39,90 kesäkuun 14.päivä.

Niin kivalta kun pusero näyttikin, niin en usko että se jää kaivelemaan mieltä pidemmäksi aikaa. Uusia impulssi-ihastuksia tulee ja menee. Laitoin sen itselleni kuitenkin kirjanmerkkeihin, että jos puseroa on vielä saatavilla heinäkuussa (tuskin) niin voin pohtia ja punnita olisiko siitä täydentämään vaatekaappiani.