Nyt kun on tullut monen vuoden tauon jälkeen pientä innostusta uuden oppimiseen ja lukemiseen, niin viimeisten 3 kuukauden aikana on mennyt yhteensä noin sata euroa kirjahankintoihin. Nämäkin tietyllä tapaa turhia kuluja vaikka toki siinä onkin oma fiiliksensä, kun omistat kirjan itse, kuten selitin  toukokuun kuukausikatsauksessa. 

Tällä viikolla kävin vihdoin kirjastossa ensimmäistä kertaa 10 vuoteen ja piti uusia kirjastokorttikin kivikautisesta toimivaan. Pistin varaukseen jo pari sijoituskirjaa, seuraavaksi lukulistalla uusin painos Seppo Saarion klassikosta, Miten sijoitan pörssiosakkeisiin.

Ylen Pörssipäivä on muuten hyvää lenkkkiseuraa. Viime viikolla inspiroiduin erityisesti Sampo Sammaliston ja Antti Asunmaan jaksosta, tunti vierähti nyökkäilessä henkisesti miesten jutuille. https://areena.yle.fi/audio/1-50837401 

Pistin myös varaukseen heidän kirjansa Viisas pääsee vähemmällä taloudessakin.  Siinä on varmaan itselle aika paljon jo tuttuja asioita, mutta tässä vaiheessa on ihan hyvä vielä tankata perusasioita. Ja hei säästöä 40-50 euroa, kun en vaan nakannut kirjaa ostoskoriin innostuksissani!